Om HZ Group AS

Om HZ Group AS

HZ Group     Din partner  på digitale forretningsprosesser

Hver dag tilstreber vi å hjelpe selskaper til en bedre hverdag. Vi hjelper de til å skape et bedre miljø å jobbe i. Til å lage prosesser som organisasjon trives å produsere i. Til å skape løsninger som kundene skaper gode resultater av.

Vi kan prosessene og arbeider oss frem til løsningene sammen med våre partnere og kunden.  Gjennom prosessene skaper vi et konkurransefortrinn og optimaliserer løsningen til din bedrifts behov.  Fra A til Å oppnår vi effektiviseringsgevinster for kunden som resulterer i bedre miljø og bedre resultater.

Løsningene knyttes sammen til rutiner som er solid forankret i kundens strategier og ønsker for bedriften. Vi knytter sammen prosessene og behovene som fundamenter i en bro. Vi knytter de sammen til en helhetlig løsning som bringer fremtidens gevinster til kunden.   

Våre kunder og partnere

Marked

 

Selv om vår kompetanse kan settes inn i flere bransjer er det noen vi har spesielt lang erfaring med.

Automotive: Vi har lang er faring med løsninger og prosesser med bilindustrien og beslektede bransjer. Vi har spesielt god kunnskap rundt DMS løsninger (Dealer Management System) som krever en høy grad av integrasjoner. Det skal kommunisere i stor grad med andre systemer og bilfabrikker og krever høy grad av innsikt i alle grensesnitt.  

Industri: Vi har lang erfaring innenfor industri, produksjon og logistikk prosesser. Også innenfor disse kategorier har vi prosesser og elementer som griper i hverandre. Det skal optimaliseres og rasjonaliseres og krever verktøy som kan gjøre hverdagen optimal og bringe gevinst for bedriften.

Teknologi

 Vi benytter oss av den beste teknologien som er tilgjengelig. Vi optimaliseres løsningene, reduserer din risiko og skaper gevinster for dere som bedrift.

Rutiner og prosesser

HZ Group kan hjelpe dere interne prosesser og rutiner for å utnytte teknologien fullt ut. På denne måten dere jobbe mer effektivt, få bedre innsikt og oversikt, samt frigjøre tid til for fremtiden.

Fremtiden

Hz Group ønsker å tilføre kundene digitale verktøy og rutiner som øker inntektene og skaper bedrifter med medarbeider som trives med det de gjør. HZ Group ønsker at kundene, med dette rette verktøyet skal kunne se fremtiden lyst i møte

La oss hjelpe dere til en bedre fremtid

HZ Group brings you the future

Kontakter